top of page
voo-do-interieurbouw_OVERONS_001.jpg

Interieurbouw is meer is dan de inkleding van een ruimte. Het creëert plaatsen waar herinneringen worden gemaakt

Bij voo-do geloven we dat een interieur meer is dan alleen een ruimte. Het is een kunstwerk, een verlengstuk van persoonlijkheid en een plaats waar herinneringen worden gemaakt.

De passie voor design en vormgeving is de drijvende kracht achter ons bedrijf. Wij streven ernaar om unieke ruimtes te creëren die een verhaal vertellen en een blijvende indruk achterlaten. Ons team van getalenteerde ontwerpers werkt nauw samen met elke klant om hun visie werkelijkheid te maken, of het nu gaat om een particuliere woning, een horecagelegenheid of een franchise.

team van vakmensen

voo-do interieurbouw

Bij voo-do is de ambacht van houten interieurbouw een van onze specialiteiten, waarbij we een uitzonderlijke expertise hebben ontwikkeld. Ons team van vakmensen combineert traditionele technieken met moderne innovaties om prachtige, op maat gemaakte houten elementen te creëren. Van elegant meubilair tot ingewikkelde houten accenten, elk stuk wordt met de grootste zorg en precisie vervaardigd.

voo-do interieurbouw

We selecteren alleen de beste houtsoorten, waarbij we letten op duurzaamheid, textuur en kleur, om ervoor te zorgen dat elk project uniek en tijdloos is. We zijn trots op het creëren van ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook een verhaal vertellen en een warme, uitnodigende sfeer uitstralen.

voo-do interieurbouw

We omarmen de nieuwste ontwikkelingen in moderne productietechnologie en beschikken we over een state-of-the-art machinepark dat ons in staat stelt om productieprocessen te automatiseren en keer op keer naadloze kwaliteit af te leveren.

voo-do interieurbouw

Wij begrijpen dat elk project zijn eigen karakter en uitdagingen heeft, en daarom benaderen we elk ontwerp met een persoonlijk, frisse en innovatieve blik. Van de eerste schets tot de uiteindelijke plaatsing, elk detail wordt zorgvuldig overwogen en afgestemd op de individuele stijl en functionaliteit die de klant voor ogen heeft.

Contacteer ons

Of het nu gaat om een gedurfd, innovatief ontwerp of een klassieke, tijdloze ruimte, ons team staat klaar om uw visie tot leven te brengen. Vul ons contactformulier in en deel uw ideeën met ons. We zullen contact met u opnemen om te bespreken hoe we uw droominterieur kunnen realiseren.

Thanks for submitting!

Locatie

Nieuwlandlaan 20
3200 Aarschot

Contact

T. +3216224019
E. info@voo-do.com

Openingsuren

Maa - Vrij

8:30 – 18:30

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page