top of page

Interieurbouwer voo-do vindt meer ruimte op Aarschots industriepark

Waar hout tot leven komt!


Interieurbouwer voo-do uit Holsbeek verhuist in de lente van volgend jaar naar een nieuwe bedrijfspand aan de Nieuwlandlaan in Aarschot. "Op onze huidige locatie hebben we een plaatsgebrek", vertelt zaakvoerder Roel Es.

20 jaar bestaan


voo-do bestaat in 2019 20 jaar. Dat jubileum zal niet onopgemerkt voorbijgaan want in de lente van volgend jaar verhuist de zaak van Roel Es van de huidige locatie aan de Vunt in Holsbeek naar een gloednieuw gebouw op het industriepark Nieuwland in Aarschot, schuin tegenover verhuurbedrijf Boels. Het geraamte van de nieuwbouw, goed voor twee bouwlagen en 2.500 m2, is in opbouw. "Onze huidige locatie is te klein", aldus Roel Es. "Omdat er in het Leuvense niet veel beschikbaar is hebben we een valabel alternatief gevonden in Aarschot."

Jeroen Meus


voo-do heeft zich de afgelopen negentien jaar gespecialiseerd in maatmeubelen voor winkels, kantoren, hotels en restaurants. Zo realiseerde Voo-do onder andere de keuken van Dagelijkse Kost, het tv-programma van Jeroen Meus. "Het feit dat alle maatmeubilair zelf geproduceerd wordt in het Leuvense maakte onze firma tot een ideale partner voor dit project", aldus nog Es.

Sharing is caring

Vergeet niet om ons te volgen op onze sociale mediakanalen - Facebook, Instagram en Linkedin - voor dagelijkse dosissen inspiratie, tips en behind-the-scenes content die je nergens anders vindt!
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page